Software

De applicatie moet het jou gemakkelijk maken
  • een applicatie moet jouw werk makkelijker maken
  • een antwoord geven op de vragen die je stelt
  • op een makkelijke manier kunnen samenwerken met andere applicaties

De applicatie is er voor jou, en niet andersom

Wij vinden dat een applicatie het werken makkelijker moet maken. Het moet antwoord geven op de vraag die je stelt, en voorzien in jouw behoefte. Het moet makkelijk zijn om het inzicht te verkrijgen dat je wilt. De toepassing is er voor jou, en jij niet voor de toepassing. Applicaties moeten ook met elkaar kunnen samenwerken. Gegevens dubbel invoeren kost tijd, die beter te gebruiken is. Soms is er een koppeling nodig om tijd te kunnen besparen. Veel informatie is via webapplicaties snel beschikbaar. Wij zijn specialist in software, en we willen jou graag helpen om hiervoor een goede oplossing te maken. Als alles werkt zoals jij wilt, dan is werken een stuk plezieriger, nietwaar?!

Jij weet wat je wilt,
wij weten wat we kunnen maken

  • wij luisteren naar jouw verhaal
  • samen kijken wat kan en wat je ook echt nodig hebt
  • wij delen onze kennis en ervaring met jou, en geven je advies over de aanpak

Door samen te praten komen we tot een resultaat dat jij kunt gebruiken
Wij gaan bij ontwikkeling op maat heel praktisch te werk. We luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou naar wat je nodig hebt. Wij denken dat bijna alles mogelijk is, maar samen met jou bepalen we wat je ook echt gerealiseerd wilt hebben. Hierbij houden we rekening met het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt. We bieden jou onze kennis en ervaring aan en zullen je eerlijk adviseren. Hierdoor heb je de kosten in de hand en kun je snel je op maat gemaakte systeem gebruiken. Uitbreiden kan altijd.

Goed luisteren, samenwerken en praktisch aan de slag


  • vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • grondige analyse
  • ontwerp samen doorspreken
  • snel praktisch aan de slag

Wij ontwikkelen op diverse platforms en maken gebruik van de nieuwste technieken. Tijdens de gesprekken blijkt al snel welke middelen het best gebruikt kunnen worden voor jouw toepassing. Als het ontwerp duidelijk is gaan wij snel aan de slag. Hierbij ben je zelf nadrukkelijk deelnemer aan het project. Wij vinden het belangrijk dat je snel resultaat ziet, en kunt bijsturen. Op die manier kun je snel aan de slag met een naar jouw wensen aangepaste applicatie!


Wil jij ook applicaties die werken zoals jij dat graag zou willen? Dit is ook voor jouw organisatie weggelegd! Wil je hier meer over weten? Neem contact op met onze specialisten!


© Bonebakker B.V.