Het is onze missie om jou te ontzorgen op het gebied van automatisering

Wij zoeken altijd naar goede oplossingen die bij jou passen

Alle bedrijven hebben te maken met automatisering. Bij Bonebakker pakken we de zaken net iets anders aan.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar. In die tijd zijn wij echte ervaringsdeskundigen geworden. Voor de problemen die we tegenkwamen, hebben we goede oplossingen bedacht die werken. We hebben geleerd, onszelf keer op keer verbeterd, tot het punt waar we nu zijn. En we blijven doorgaan! Voor elke nieuwe uitdaging vinden we nieuwe passende oplossingen.

Ervaring, Techniek en Meerwaarde


Krijg weer overzicht

Tijdens ons groeiproces kregen ook wij ons werk moeilijk gedaan. Geen overzicht, volle agenda’s en mailbox. Herkenbaar? We hebben processen geautomatiseerd en de automatisering aangepast aan onze workflow. Zo hebben we nu goed inzicht in de serviceverzoeken en slagen wij er steeds beter in om iedereen op tijd te helpen.

Vertrouw op onze ervaring

Begin jaren negentig crashten computers veel vaker dan tegenwoordig. Als antwoord daarop hebben wij destijds een zelfherstellend computersysteem gemaakt dat altijd werkte. Dat hebben we voor onszelf en onze klanten ingezet. Die zekerheid altijd over een werkend systeem te kunnen beschikken, hebben we steeds verder verbeterd.

Wij luisteren naar jouw verhaal

Wij luisteren naar je verhaal, en proberen dit naar oplossingen te vertalen, met alle middelen die wij hebben op het gebied van software, computersystemen en netwerken en effectieve kantooroplossingen.

Een telefoonnummer is genoeg

Ook wij staan regelmatig in een telefonische wachtrij. Een helpdesk die je weer doorverwijst naar een andere afdeling of zelfs een ander bedrijf. Dát is iets dat wij onze klanten nooit willen aandoen. Voortaan hoef je nog maar één telefoonnummer te onthouden: 0314-390820. Wij zorgen daarna dat het geregeld wordt. Mailen mag natuurlijk ook 😉

Klaar om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen?

Spreekt onze werkwijze je aan?
Neem contact op! Dan kunnen we samen kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

© Bonebakker B.V.