Werken bij

Op dit moment hebben wij geen vacatures

Heb je interesse in onze organisatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. (maar acquisitie  via deze mogelijkheid wordt niet op prijs gesteld)

Toezeggingen aan onze medewerkers
Inclusiviteit, diversiteit en gelijke kansen

Wij geloven in de mensen die bij ons werken. Wij sluiten niet uit op basis van kenmerken als afkomst, geslacht, geaardheid, overtuiging of op welke andere wijze dan ook. Wij stimuleren onderlinge samenwerking en persoonlijke groei, wij accepteren dat mensen verschillend zijn, en zien dat als een sterk punt. Met een divers en veelzijdig team van mensen staan wij beter in de maatschappij. Wij beloven aan onze medewerkers dat ze volkomen zichzelf kunnen zijn binnen onze organisatie.

Balans tussen werk en privé

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij vanzelfsprekend. De snelle wereld waarin wij werken is met alle middelen die er zijn, bij uitstek geschikt om ruimte te bieden aan flexibel werken. Wij stimuleren deze flexibiliteit, omdat deze vrijheid mensen vrolijker maakt. En vrolijke mensen presteren beter dan mensen die beperkt zijn in hun mogelijkheden. De wisselwerking tussen werk en privé is er een van geven en krijgen. Door ruimte te geven, krijgen wij als organisatie van onze medewerkers terug dat wij als team elkaar helpen. Wij beloven onze medewerkers een zo flexibel mogelijke relatie tussen werk en privé. Hiervoor stellen wij aan onze medewerkers middelen ter beschikking om hier inhoud aan te geven.

Carrièregroei en leren

Binnen onze organisatie krijgen de medewerkers alle ruimte om zich te ontplooien in een richting die ze prettig vinden. Binnen onze werktijd is er volop ruimte om zaken uit te zoeken en jezelf te ontwikkelen. Wij dragen zo goed mogelijk bij aan een klimaat waarbinnen dit mogelijk is, en proberen de medewerkers bij te staan met de middelen die zij daarvoor nodig hebben.

Startpagina


© Bonebakker B.V.