Wat is Google Apps for Work:

Google Apps for Work is een cloud-oplossing die alle basis kantoor functionaliteiten veilig beschikbaar maakt op het internet. Het grote voordeel hiervan is dat er lokaal geen software geïnstalleerd dient te worden. Het enige dat men nodig heeft om te kunnen werken is een web browser.

Doordat de dienst geheel in de cloud staat, kan er dus vanaf elke PC, Laptop, Mac, Chromebook, Smartphone of Tablet verbinding gemaakt worden. 

Daarnaast valt er een groot deel van het onderhoud weg op uw lokale ICT-infrastructuur omdat er gebruik gemaakt wordt van de infrastructuur van Google. Google zal zorgdragen voor het bijwerken / beveiligen van hun systemen en tevens zorgen zij ervoor dat de dienst voor 99,9% beschikbaar is.

De gebruiker zal zich nooit meer dienen af te vragen of er een nieuwe versie beschikbaar is, of dat er een nieuwe licentie aangeschaft dient te worden, of dat alle lokale pc’s dezelfde tekstverwerker- en spreadsheet- versie hebben. Binnen Google Apps for Work heeft u te allen tijde de beschikking over de laatste versie en functionaliteiten worden automatisch aan de cloud-omgeving toegevoegd.

Een overstap naar Google Apps for Work maakt een medewerker zeer flexibel, geeft deze de mogelijkheid om van overal en op elk gewenst tijdstip veilig te kunnen werken en het zal voor het bedrijf een stuk rust brengen omdat de dienst erg betrouwbaar en makkelijk in gebruik is.

Hieronder vindt u een x-aantal kernonderdelen van Google Apps for Work:

  GMAIL:

 

 

 

U ontvangt een aangepast e-maildomein (@uwbedrijf.nl) en meer 

30 GB opslagruimte in uw inbox 

Compatibel met Microsoft Outlook en andere e-mailclients 

Geen advertenties, dag en nacht ondersteuning en nog veel meer

Lees verder...

 

  AGENDA:

 

 

 

Wees meer met uw werk bezig en minder met de planning ervan. Maak gebruik van deelbare agenda's die naadloos samengaan met Gmail, Drive, Contacten, Sites en Hangouts, zodat u altijd weet wat u

te wachten staat.

Lees verder...

 

   HANGOUTS:

 

 

 

Houd contact met de mensen die uw bedrijf draaiende houden. Gebruik daar HD-video, spraak of tekst voor. U kunt zowel de reiskosten als reistijd reduceren en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen van persoonlijk contact.

Lees verder...

 

  DRIVE:

 

 

 

Bewaar al uw werk op één beveiligde locatie met online bestandsopslag. U heeft op elk gewenst moment toegang tot uw werk via uw laptop, tablet of telefoon.

Lees verder...

 

  GOOGLE+:

Met Google+ kunt u sneller en eenvoudiger documenten delen en samenwerken met uw klanten en teamleden.

Lees verder...

 

  BEHEERDERSCONSOLE:

U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen, apparaten beheren en de beveiliging en instellingen configureren om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Als het goed is, is er geen handleiding nodig voor het beheer.

Lees verder...

 

KOSTEN €:

De kosten voor Google Apps for Work bedragen €4,- per gebruiker per maand.

 

 

Interesse of hulp nodig?

U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0314 390 200.